Minneapolis Blower Door
***Huom! Myyty ***

Tiiviysmittauslaitteisto on otettu käyttöön vuonna 2013 ja ollut erittäin vähäisellä käytöllä. Kuvan tietokone ei sisälly kauppaan.

Laitteisto tarkastetaan ja kalibroidaan Teknocalorilla.

Stabiili ja tarkka Minneapolis BlowerDoor -laitteisto on ammattilaisen valinta tiiveydentestauksiin. Puhallin asennetaan rakennuksen oviaukkoon näppärän ja kestävän ovikehyksen avulla. Laitteistopaketissa on sarja kuristerenkaita, joiden avulla mittausalueesta saadaan todella kattava, 19-7200 m3/h. Tilavuusvirta ja paine-ero ulkovaipan yli päivittyvät jatkuvasti tietokoneen näyttöön, jossa kaikki mittaustiedot näkyvät samanaikaisesti.

Kaikki mittaustiedot ovat päivämäärä- ja aikamerkittyjä ja ne tallentuvat suoraan tietokoneelle. Myös vuotomäärän tunnistus tapahtuu automaattisesti ja se päivittyy näyttöön jatkuvan mittauksen arvona. Ohjelma luo Excel-pohjaisen, suomenkielisen raportin, joka on käyttäjän muokattavissa. Toimitussisältö, DG-700 -paine-eromittari, USB-kaapeli, TECTITE ohjelmisto, tyristorisääsin johtoineen, kalibroitu puhalliin kuristerenkailla A-E sekä ovikehikko, ovipaneeli, puhaltimen suojahuppu, paine-eroletkut, kapillaariputki, varustelaukku sekä käyttöohjekirjat.